Financiƫle steun uit de omgeving blijft nodig!

Tijdens hun verblijf in Spaarnezicht proberen wij jongeren een nieuw toekomstperspectief te bieden. We stimuleren hen weer naar school te gaan of weer (het liefst betaald) werk te verrichten. Dat doen we door hun praktische hulp aan te bieden, maar ook door goed gedrag te belonen.

 

De praktische hulp die wij bieden loopt uiteen van het schrijven van een sollicitatiebrief tot het op tijd leren opstaan en het regelen van financiƫle zaken. Bij het belonen van goed gedrag kan men denken aan iets materieels, bijvoorbeeld een lidmaatschap van een sportschool, een bibliotheekpas of een bioscoopbon.

 

Om dit werk goed te kunnen blijven uitvoeren, kunnen wij niet zonder de steun van onze omgeving. Gelukkig kunnen wij tot op heden rekenen op een aantal kerkelijke organisaties, clubs, bedrijven en particulieren die de werkwijze en doelstellingen van Spaarnezicht een warm hart toedragen en dit ook financieel tot uiting brengen.

 

Meer weten?

Wij hopen natuurlijk dat er nog meer instanties en particulieren ons willen steunen. Voor meer informatie hierover kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de teamleider van Spaarnezicht.